Meget højt at flyve – og ikke særligt lavt at falde

First North IPO’ernes tegn og kursstigning på over 1.000%

Børsnoteringerne på den danske First North i det forgangne kvartal var kendetegnet ved overtegninger på op til knapt 700% og kusstigninger på første handelsdag på op til over 100%. Dertil har de fleste noteringer klaret sig fint efter at den første kærlighed har lagt sig, hvilket lover godt for de kommende børsnoteringer.

FOM Technologies den mest overtegnede

Af årets børsnoteringer var FOM Technologies den med den største overtegning samt den største kursstigning og den største relative handel på første handelsdag – hvilket nok skyldes kombinationen af, at det var den sidste notering i rækken og et meget lille udbud.

25% af de udbudte aktier handlet i FOM den første handelsdag indikerer, at der er kommet mange investorer til First North børsnoteringerne, som satser på en hurtig gevinst – som de har fået.

Penneos tilfælde havde det betalt sig at holde længere på aktien end til første handelsdag, mens det for aktionærerne i Monsenso og i Shape Robotics p.t. har medført et tab i forhold til udbudskursen.

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Udvalgte cases

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email