Mdundo leverer fortsat varen i Q1 – 21,5 mio. brugere og aktien er oppe med 70% YTD

Mdundo

Mdundo A/S har i dag offentliggjort Q1-rapporten for 2022/2023, der har budt på nye samarbejdsaftaler og fremgang i antallet af aktive brugere i linje med investeringscasen.

Mdundo A/S: Ticker MDUNDO | Pris: 7,48 DKK | Market Cap.: 72MDKK | YTD udvikling: 70%

Mdundo er en musiktjeneste i lighed med f.eks. Spotify, men alene med fokus på det afrikanske marked syd for Sahara. Mdundo er dansk ledet med operativt hovedkontor i Kenya, men udviklet 100% efter de afrikanske forbrugerønsker og behov. Selskabet havde ved udgangen af kvartalet 21,5 mio. aktive brugere.

Nye aftaler

Samarbejdsaftaler med teleselskaber er en vigtig del af Mdundos vækststrategi, idet det åbner op for store kundebaser. I kvartalet indgik Mdundo en aftale med MTN Ghana, der åbnede op for en kundebase på 28 mio. brugere. Ligeledes indgik Mdundo en licensaftale med Universal Music Group, der har gjort Universal Music Groups verdensledende musikkatalog tilgængeligt for Mdundos brugere. De nye aftaler giver Mdundo bedre forudsætninger for at øge antallet af månedlige aktive brugere og derved udløse en kurstrigger om 50 mio. aktive brugere i 2025 i linje med investeringscasen.

Læs også: hele investeringscasen for Mdundo her

25 mio. brugere i år

Mdundo forventer månedlige aktive brugere stiger fra de nuværende 21,5 mio. til 25 mio. månedlige aktive brugere i slutningen af regnskabsåret 2022/2023 (juni 2023). På længere sigt er målsætningen 50 mio. månedlige aktive brugere i juni 2025.

Selskabet har ligeledes guidet for en negativ EBITDA i niveauet -7 til -8,5 MDKK samt en omsætning på 13-16 MDKK. Til sammenligning afsluttede Mdundo seneste regnskabsår med en negativ EBITDA på -8 MDKK, og en omætning på 7,3MDKK.

Læs også: Mdundo indgår partnerskab med endnu et teleselskab

Aktie i god form

Mdnundos aktiekurs er steget 70% i år. Samtidigt er både Frist North i Danmark og aktierne på de nordiske vækstbørser generelt faldet. Da Mdundo ikke har behov for kapitaltilførsel på den korte bane, vil fortsat vækst i antallet af brugere, markeder og indtjening kunne supportere en fortsat positiv kursudvikling.

Kursudviklingen år til dato for Mdundo vs. First North Danmark (KPFNDK)

Disclaimer

Mdundo Investeringscase

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Mdundo Investeringscase

Quick Take: Webinar med CEO Nielsen Nielsen - MDUNDO 08.02.23

Afspil video

Sensete om Mdundo

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email