Mdundo indgår partnerskab med endnu et teleselskab

Mdundo

Mdundo, som er en af Afrikas ledende musiktjenester, har indgået et partnerskab med teleselskabet, MTN Ghana, der har mere end 28 mio. brugere. Mdundo har indgået lign. partnerskaber med MTN Nigeria, Airtel Nigeria og Vodafone Tanzania, der gør Mdundos musiktjenester tilgængelig for mere end 150 mio. brugere i Afrika syd for Sahara.

Mdundo.com A/S: Ticker: MDUNDO| Kurs: DKK 7,42 | Market Cap.: 76 MDKK | YTD kursudvikling: 69%

Et skridt nærmere målsætningen om 25 mio. brugere i 2022/2023

Mdundo havde 5 mio. månedlige aktive brugere, da selskabet blev børsnoteret i september 2020. I juni 2022 var tallet steget til 20,3 mio. Mdundo har en målsætning om 25 mio. månedlige aktive brugere i 2022/2023. Telekommunikationsaftaler er en vigtig del af selskabets vækststrategi, idet det åbner op for store kundebaser, der kan abonnere på Mdundos tjenester. Partnerskabet med MTN Ghana åbner op for en kundebase på 28 mio. brugere. Det giver alt andet lige Mdundo bedre forudsætninger for at nå deres guidance om 25 mio. månedlige aktive brugere i 2022/2023 og derved bedre muligheder for at udløse en kurstrigger.

Se Kapital Partners investeringscase på Mdundo, aktietips, nyheder m.v. her

Indgåelsen af partnerskaber er ikke nok

Mdundo introducerede telekommunikationspartnerskaber som en ny indtjeningsstrategi i 2021. Siden da er 4 partnerskaber blevet indgået, der giver adgang til en kundebase på mere end 150 mio. brugere. Mdundo forventer, at partnerskaberne skal generere mere end 40% af omsætningen inden for få år. Mdundos opgave i den kommende tid er at vise, at de udover at indgå partnerskaber også formår at konvertere brugere fra den store kundebase til betalende abonnementer af Mdundos musiktjenester.

Mdundos outlook

  • Brugermål for 2022/23: 25 mio. månedlige aktive brugere.
  • Målsætning for omsætningen i 2022/23: DKK 13-16 mio.
  • EBITDA-mål for 2022/23: DKK -7 to -8.5 mio.
  • 50 mio. månedlige aktive brugere og en positiv EBITDA i 2024/2025.

Læs også: Mdundo venter 50 mio. brugere og positiv driftsindtjening i 2025


Kursudviklingen for Mdundo.com A/S relativt til KPFNDK-indekset år til dato

Disclaimer

Mdundo Investeringscase

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Mdundo Investeringscase

Quick Take: Webinar med CEO Nielsen Nielsen - MDUNDO 08.02.23

Afspil video

Sensete om Mdundo

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email