InterMail køber sig tættere på målet om en fordobling af omsætningen på DKK 200 mio. og styrker investeringscasen med en aktie, der er oppe med 50% seneste måned

InterMail Investeringscase

InterMail [IMAIL / kurs 17,10] har styrket aktiekursen med 50% den seneste måned, og nu har selskabet købt mere op i Sverige. Man har købt selskabet Head of search Sverige AB, der leverer strategisk rådgivning inden for SEM, SEO og SoMe. Selskabet havde i 2021 en omsætning på SEK 11 mio. og et resultat før skat på SEK 1,5 mio. Med en EBIT-margin på 13% og en omsætningsvækst på over 100% fra 2020 til 2021, er det et selskab i god gænge, som InterMail har købt.

Intermail A/S kursudvikling YTD

Styrket investeringscase – styrket aktiekurs
Inden for de kommende to regnskabsår vil InterMail fordoble omsætningen til DKK 200 mio. Væksten skal være lønsom = tilføre værdi til aktionærerne, og ca. DKK 50 mio. af væksten skal komme direkte fra opkøb, og de øvrige DKK 50 mio. fra organisk vækst, herunder fra synergierne/krydssalg fra de foretagne opkøb. InterMail vil styrke sin eksisterende tilstedeværelse i Sverige, så opkøbet af Head of search Sverige er helt i tråd med og en styrkelse af investeringscasen.

Aktien er i år oppe med 40%, og da selskabet handles relativt lavt på nøgletal, er der fortsat mulighed for yderligere positiv kursudvikling.

Vejen mod lønsom fordobling af omsætningen
Kapital Partner afholder webinar med InterMails CEO Anders Ertmann torsdag den 11. august kl. 16:00 – 16:30, hvor der stilles skarpt på, hvordan han vil levere så høj vækst kombineret med at skabe aktionærværdi.

Tilmelding til webinaret kan ske her.

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Udvalgte cases

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email