Mdundo a/s har offentliggjort 1.kvartal 2020/21 hvor selskabet fortsat leverer stærk brugervækst, der giver basis for kursstigning

Mdundo investeringscase

Stærk brugervækst: Ved afslutning af 1. kvartal 2021/22 havde Mdundo en stigning i antallet af aktive brugere på 64% i forhold til året før. Således voksede antallet af månedlige aktive brugere til 10,4 mio. og er dermed godt på vej til at nå målet om 18 mio. aktive brugere ved udgangen af juni 2022.

MDUNDO HOLDER FORVENTNINGERNE FOR BRUGERTILVÆKST OG PARTNERSKABER

Med den fortsatte brugertilvækst og de indgåede partnerskaber har Mdundo holdt sig til sine forventninger i forbindelse med børsnoteringen i september 2020. Alligevel har kursudviklingen været negativ. Fortsat realisering af forventningerne bør kunne ændre kursudviklingen til det positive.

  • I første kvartal lanceredes den 3. telekommunikations-partnerskabsaftale – denne gang med det førende teleselskab i Nigeria, MTN. Aftalen følger partnerskaberne, der blev lanceret i henholdsvis sidste kvartal med Airtel i Nigeria og i januar 2021 med Vodacom i Tanzania.
  • Mdundo har indgået en 1-årig annonceaftale med det førende underholdnings- og sportsbettingbrand, SportPesa. Partnerskabet, der er vurderet til $100.000, og illustrerer det stigende antal langsigtede reklamepartnerskaber etableret af Mdundo med panafrikanske consumer brands.
  • Mdundo har tidligere meddelt, at antallet af månedlige aktive brugere forventes at vokse til 18 millioner ved udgangen af ​​juni 2022. Dette er stadig forventningen.
  • Selskabet forventer en omsætning for 2021/22 på DKK 9-10 mio. og EBITDA på negativ DKK 10-11 mio.
  • Mdundo forventer yderligere 1-2 telekommunikationspartnerskabsaftaler inden udgangen af ​​kalenderåret 2021.

Trods de positive takter, handler Mdundo fortsat under udbudskursen på 10 DKK, og handler nu over 30% under udbudskursen. Fortsatte positive takter bør kunne trække kursen i en positiv retning.

First north HAR OGSÅ HAFT DET SVÆRT I ÅR

I lighed med Mdundo har også First North Danmark haft en negativ udvikling. I år er FN All indekset således faldet ca. 5%, hvilket svarer til Mdundos udvikling.

Læs også: IPO-afkastet under pres på vækstbørserne

Disclaimer: Kapital Partner er certified adviser for selskabet. Enhver information eller analyse i denne artikel er ikke et tilbud om at sælge eller købe værdipapirer. Før du træffer nogen beslutning eller tager nogen handlinger, bør læsere konsultere en kvalificeret professionel investeringsrådgiver. Kapital Partner er ikke ansvarlig for tab opretholdt af enhver person, der er afhængig af denne publikation. Læsere forventes at udføre deres egen due diligence, inden de træffer investeringsbeslutninger.

Disclaimer

Mdundo Investeringscase

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Mdundo Investeringscase

Quick Take: Webinar med CEO Nielsen Nielsen - MDUNDO 08.02.23

Afspil video

Sensete om Mdundo

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email