Forhåndstegning i Speedrecuiters IPO

Case: Speedrecruiters – Webinar afholdt d. 31.08 kl.17

Speedrecruiters’ one-page teaser finder du her:  Speedrecruiters one-page

Kort om virksomheden og investeringen:

Hver eneste dag leder tusindvis af danskere efter nyt job. Samtidig søger hundredvis af virksomheder nye medarbejdere.

Virksomheden Speedrecruiters har skabt en unik SaaS-løsning, der med hjælp fra avancerede algoritmer vurderer og validerer kandidaternes kvalifikationer og kompetencer mod en ideal profil, som er opstillet mod en ubesat stilling. Fordomsfrit, naturligvis.

Selskabet har allerede hjulpet over 300 virksomheder, løst over 1.500 rekrutteringsopgaver og mere end 90.000 kandidater har anvendt softwaren.

Nu ønsker Speedrecruiters at gå på børsen for at ekspandere yderligere i Danmark, Sverige og Nordtyskland. På dette webinar med Speedrecruiters vil du som deltager få et meget eksklusivt tilbud: Du får nemlig mulighed for at forhåndstegne INDEN den åbne tegningsperiode i oktober. Det vil sige, at du kan forhåndstegne inden de fleste andre, og sikre at din investering ikke vil blive reduceret! Derfor er der også begrænsning på antallet af deltagere. Først-til-mølle-princippet gælder.

Speedrecruiters’ løsninger egner sig til alt fra små til store virksomheder, og blandt eksisterende kunderne findes bl.a. Semler Group, BEVOLA A/S og Smoke-it.

For ansøgerne er der ingen krav om en tidkrævende skriftlig ansøgning, du ansøger om jobbet ved at besvare det unikke virtuelle interview på Speedrecruiters platformen.

For virksomhederne tilbyder Speedrecruiters en optimeret løsning med blandt andet vurdering, validering og ikke mindst mulighed for at sammenligne data fra kandidaternes alt sammen målt biasfrit med fokus på kvalifikationer og kompetencer mod den ønskede ideal profil. Der tilbydes desuden automatiske mødeindkaldelser, digitale referencetagninger, upload af dokumenter, fuld statistik og rapportering samt meget mere.

Kapitalen som rejses via IPO’en skal blandt andet anvendes til produktudvikling og markedsekspansion i Danmark, Sverige og Nordtyskland.

Planen er en First North notering af Speedrecuiters til oktober med første tegningsdag 20. september til en pre-money valuation på DKK 30 mio.              

Forhåndstegning til IPO for notering på Nasdaq First North:

Speedrecuiters udbyder for DKK 25 mio. til en valuation på 30 MDKK.
Minimumsforhåndstegning er på DKK 50.000.

Kontakt Søren Pontoppidan eller Lars Vindahl, hvis du vil høre mere om denne spændende investeringscase. Investeringsmuligheden lukkes automatisk ved fuld tegning. 

Søren Pontoppidan
E-mail: sp@kapitalpartner.dk
Tlf:: 2964 8107

Lars Vindahl
E-mail: lv@kapitalpartner.dk
Tlf.: 4292 9280


Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.




Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Udvalgte cases

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email