Et vildt år for venture IPO’erne

Del på linkedin
Del på twitter
Del på facebook
Del på email
Del på print
Printervenlig version af artiklen.

Afkast på 656%

Med et afkast på 656% har Waturu Holding været i en klasse for sig selv blandt de nordiske small cap selskaber, der blev børsnoteret i 2019. Selvom de fleste venture IPO’er var svenske, var det således en dansk aktie, der gav det klart bedste IPO-afkast (afkast baseret på IPO udbudskursen).

7 Selskaber har givet IPO-investorerne et afkast på 100% eller mere i 2019, og over halvdelene af de børsnoterede selskaber har givet investorerne et positivt afkast, og 6 selskaber har givet investorerne et negativt afkast på 50% eller mere.

Samlet har de skandinaviske venture IPO’er været en positiv oplevelse for investorerne i 2019 og lover godt for 2020.

Månedsafkast på 233%

December måneds højeste afkast bland nordiske small caps var dog ikke Waturu, men derimod Diamyd Medical, med et afkast for måneden på 233%. 233% er dog noget lavere end det afkast på 517%, som Lifecare opnåede i november.

De 10 bedst performende skandinaviske small caps gav minimum 80% i december og fem af dem gav et afkast på 100% eller mere.

Nasdaq First North All Share index fortsatte i december den positive udvikling, som indekset har vist gennem det meste af året og dermed gav indekset et afkast i 2019 på 31%.

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren.
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.


*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

De største afkast!

De største aktieafkast fås på de nordiske vækstbørser (op til 7.865% i 2021). Med Kapital Partners kommende investeringsforening får du en unik og nem mulighed for at investere i disse aktier. Tilmeld dig nyhedsbrevet og du vil få besked, når foreningen lanceres. 

Disclaimer

Kapital Partner udfører eller har inden for de seneste 12 måneder udført corporate finance, market relations, investor relations, Certified Adviser eller andre rådgivningsaktiviteter for følgende børsnoterede selskaber: Curasight, Evaxion, Re-Match, Audientes, Mdundo.com, Nexcom.