Et vildt år for venture IPO’erne

Afkast på 656%

Med et afkast på 656% har Waturu Holding været i en klasse for sig selv blandt de nordiske small cap selskaber, der blev børsnoteret i 2019. Selvom de fleste venture IPO’er var svenske, var det således en dansk aktie, der gav det klart bedste IPO-afkast (afkast baseret på IPO udbudskursen).

7 Selskaber har givet IPO-investorerne et afkast på 100% eller mere i 2019, og over halvdelene af de børsnoterede selskaber har givet investorerne et positivt afkast, og 6 selskaber har givet investorerne et negativt afkast på 50% eller mere.

Samlet har de skandinaviske venture IPO’er været en positiv oplevelse for investorerne i 2019 og lover godt for 2020.

Månedsafkast på 233%

December måneds højeste afkast bland nordiske small caps var dog ikke Waturu, men derimod Diamyd Medical, med et afkast for måneden på 233%. 233% er dog noget lavere end det afkast på 517%, som Lifecare opnåede i november.

De 10 bedst performende skandinaviske small caps gav minimum 80% i december og fem af dem gav et afkast på 100% eller mere.

Nasdaq First North All Share index fortsatte i december den positive udvikling, som indekset har vist gennem det meste af året og dermed gav indekset et afkast i 2019 på 31%.

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Udvalgte cases

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email