Et stort skridt

Biosergen har fået godkendt næste skridt i sit fase 1 studie af sit middel mod dødelige svampeinfektioner, der har blockbuster potentiale. Ikke en stor kurstrigger, men en sådan nærmer sig.

Biosergen: 1,5 millioner mennesker dør hvert år pga. svampeinfektioner. Biosergen, der har FDA orphan drug status, udvikler et svampedræbende lægemiddel, der er mere effektivt og med en markant bedre bivirkningsprofil end eksisterende præparater mod svampeinfektioner udviklet for 40-70 år siden. Der bruges årligt USD 16,7 mia. på svampebekæmpende lægemidler, og Biosergens lægemiddel har derfor blockbuster-potentiale (årligt salg på mere end USD 1 mia.), som forventes lanceret i Q2 2026.

Biosergen: Ticker: BIOSGN | Kurs: SEK 1,21 | Market Cap.: 51 MSEK | YTD kursudvikling: 15%

Et studie der er gået efter planen

Biosergens fase 1 studie, der skal bekræfte at lægemidlet er sikkert og uden de samme alvorlige bivirkninger som eksisterende midler, har kørt efter planen. Den første del af studiet (Single Ascending Dose), hvor dosen gradvist blev øget for hver ny gruppe af forsøgspersoner, er afsluttet, og resultaterne vil snart blive offentliggjort. Den næste del af studiet (Multiple Asdending Dose), får forsøgspersonerne hver 7. dag lægemidlet med gradvist større dosis. Målet er at finde det relevante dosisniveau. Det er her, at Biosergen har fået tilladelse til at gå i gang med den anden af fem grupper af forsøgspersoner, og dermed et væsentligt positivt skridt i udviklingen af lægemidlet.

Kurstriggers

Godkendelse af at fortsætte fase 1 MAD studiet er positivt, men formentlig ikke en nyhed, der vil have stor effekt på aktiekursen på den korte bane. Det vil derimod resultaterne af fase 1 SAD studiet derimod kunne være, samtidig med, at fortsat positive nyheder fra MAD-delen af studiet vil kunne få en længevarende positiv effekt på aktiekursen.

Kommende triggers

  • Toplinjeresultater fra fase I studiet med SGN005 (SAD) Q1 2023
  • Toplinjeresultater fra fase I studiet med SGN005 (MAD) 2023
  • Præsentation af data for FDA samt drøftelse af fase ll studie Q2 2023

Læs mere: Investeringscasen for Biosergen

Kursudviklingen for Biosergen 1 år vs. Kapital Partner Healthcare Index (KPHC)

Disclaimer

Biosergen Investeringscase

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer.
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Biosergen Investeringscase

Biosergen Interview

Seneste om Biosergen

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email