Speedrecruiters går på børsen med unik diversitet børsnotering

Speedrecruiters har med sit digitale og SaaS-baserede rekrutteringssystem ændret måden at rekruttere medarbejdere på, så den kan foretages fordomsfrit, objektivt og effektivt. Det er godt for jobansøgere, som er kvalificerede, men alligevel sorteres fra f.eks. på grund af køn, alder eller etnicitet. Det er også godt for virksomhederne, der kan undgå dyre fejlansættelser, kan ansætte mere kvalificerede medarbejdere samt spare meget tid og væsentlige ressourcer i forhold til den almindelige proces med CV og skriftlig ansøgning.

Skalering

Speedrecruiters’ rekrutteringssystem har behandlet flere end 90.000 jobansøgere og anvendes i dag af danske virksomheder, som f.eks. Semler Gruppen, BEVOLA A/S og Swatch Group. Med børsnoteringen følger ekspansion på de europæiske nærmarkeder: Sverige, Tyskland og Polen. Flere af Speedrecruiters’ kunder har efterspurgt produktet i deres udenlandske selskaber, hvorfor den internationale ekspansion forventes at få et hurtigt afsæt.

Virtuel og datadrevet ansøgningsproces

Virksomheder og organisationer bruger unødig meget tid på ansøgningsprocesserne og løber dertil en signifikant risiko for fejlansættelser. Dertil er der stor sandsynlighed for, at de helt rette kandidater ikke søger stillingerne. Disse problemstillinger løser Speedrecruiters’ løsning med udgangspunkt i en virtuel ansøgningsproces, der på objektive kriterier, vurderer og validerer kandidaters kvalifikationer og kompetencer, og som rangerer kandidater baseret herpå. Det medfører blandt andet, at virksomhederne undgår at behandle og gennemgå hundredvis eller tusindvis af ansøgninger, herunder ofte mange irrelevante ansøgninger, samtidig med at virksomhederne kan koncentrere sig om de – objektivt set – bedste kandidater.

SaaS-løsning

Speedrecruiters’ forretningsmodel er primært abonnementsbaseret, og henvender sig til virksomheder med minimum tre, men ofte væsentlig flere ansættelser årligt. Det er typisk virksomheder med 20-150 ansatte, som er kendetegnet ved enten ikke at have en HR-afdeling eller, at afdelingen består af én person, eller virksomheder med mere end 150 ansatte, der håndterer store mængder af ansøgninger. 

IPO-rabat på 25%

Det samlede udbud er på 26,5 mio. kr., hvoraf bruttobeløbet til Speedrecruiters er på 25,0 mio. kr. Selskabets markedsværdi før udbuddet (pre-money) er 29,7 mio. kr. svarende til en IPO-rabat til markedsværdien på 25%.

Sammenfatning af udbuddet:

Tegningsperiode:
20. september til 1. oktober kl. 23:59.
Tegningskurs:
16,00 kr. pr. aktie
Minimumstegning:
300 stk. aktier
Udbudsbeløb:
26,5 mio. kr.
Markedsværdi (pre-money):
DKK 29,7 mio. kr.

Denne orientering er ikke en opfordring til at købe værdipapirer udstedt af The Speedrecuiters Company, og orienteringen er heller ikke et prospekt. Enhver beslutning om at købe eller tegne værdipapirer skal udelukkende træffes på grundlag af de oplysninger, der er indeholdt i den virksomhedsbeskrivelse, The Speedrecuiters Company offentliggjorde den 20. september 2021, herunder eventuelle ændringer eller tillæg.

KAPITAL PARTNER er Certified Adviser for The Speedrecruiters Company og finansiel rådgiver i forbindelse med udbuddet af aktier og noteringen på Nasdaq First North Denmark.

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Udvalgte cases

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email