Forhåndstegning i BlueTowns pre-IPO

Case: BlueTown – Webinar afholdt d. 26. 08 kl. 15:00

Bluetown er en dansk virksomhed, der er specialiseret i at levere internforbindelse i udviklingslande, hvor de bl.a. har samarbejdet med Microsoft ved implementeringen af Wi-Fi-hotspots. Casen har primært fokuseret på forretningen i Indien og Ghana for at dokumentere en finansiel bæredygtig forretning. Bluetown har XX antal WiFi-hotspots installeret totalt og en omsætning på 16,8 MDKK i 2020.

Selskabet ønsker at realisere deres internationale ambitioner gennem en børsintroduktion på Nasdaq First North Stockholm i september 2021 og ønsker at rejse DKK 75 mio. til en pre-money valuation på DKK 67 mio.
Minimumsinvesteringen er på DKK 50.000 pr. investor/depot.

I forhåndstegningsprocessen indsamles interessetilkendegivelser via en tegningsblanket, som du kan få tilsendt ved at kontakte Søren Pontoppidan, mail: sp@kapitalpartner.dk

https://bluetown.com


Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Udvalgte cases

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email