Audientes Q3 2021 interview

Audients-Q3-2021
Del på linkedin
Del på twitter
Del på facebook
Del på email
Del på print

Audientes har netop aflagt sit Q3’21 regnskab, hvor selskabet bl.a. meddelte, at det er i masseproduktionsfasen af høreapparatet Ven forud for lanceringen i Indien. Se vores samtale med CEO Steen Thygesen efter regnskabet, hvor vi går tæt på bl.a. forsinkelsen, lanceringen af Ven, forventningerne til 2022 samt hans bud på, hvorfor man skal investere i aktien, efter at kursen cirka er fordoblet siden børsnoteringen sidste sommer.

Audientes har netop aflagt sit Q3’21 regnskab, hvor selskabet bl.a. meddelte, at det er i masseproduktionsfasen af høreapparat Ven forud for lanceringen i Indien. Audientes nedjusterede forventninger til omsætningen for 2021 til niveauet op til DKK 1,5 mio. mod tidligere DKK 3,5-5 mio. Dette skyldes nogle forsinkelser i slutspurten inden den egentlige produktlancering, hvorved der er en risiko for leveringsforsinkelser i den travle periode i slutningen af året. På den baggrund forventer selskabet nu først at have større mængder klar til salg i de indiske salgskanaler i slutningen af 2021 og starten af 2022. Audientes venter dog, at selskabet i starten af 2022 kan indhente de tidligere udmeldte salgstal for 2021.

Kvartalet har ligeledes budt på opdateringer fra FDA, som er kommet med sit oplæg omkring lempede krav for OTC-salg af høreapparater til milde og moderate høretab. Audientes planlægger en produktlancering i USA i andet halvår af 2022.

Kursudvikling siden IPO

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

Tilmeld Dig Kapital Partners Investeringscases

Investeringscases er udarbejdet af Kapital Partners analyseteam. Vi udarbejder investeringscases på selskabs-, markeds- og sektor-niveau.