Audientes Q3 2021 interview

Audients-Q3-2021

Audientes har netop aflagt sit Q3’21 regnskab, hvor selskabet bl.a. meddelte, at det er i masseproduktionsfasen af høreapparatet Ven forud for lanceringen i Indien. Se vores samtale med CEO Steen Thygesen efter regnskabet, hvor vi går tæt på bl.a. forsinkelsen, lanceringen af Ven, forventningerne til 2022 samt hans bud på, hvorfor man skal investere i aktien, efter at kursen cirka er fordoblet siden børsnoteringen sidste sommer.

Audientes har netop aflagt sit Q3’21 regnskab, hvor selskabet bl.a. meddelte, at det er i masseproduktionsfasen af høreapparat Ven forud for lanceringen i Indien. Audientes nedjusterede forventninger til omsætningen for 2021 til niveauet op til DKK 1,5 mio. mod tidligere DKK 3,5-5 mio. Dette skyldes nogle forsinkelser i slutspurten inden den egentlige produktlancering, hvorved der er en risiko for leveringsforsinkelser i den travle periode i slutningen af året. På den baggrund forventer selskabet nu først at have større mængder klar til salg i de indiske salgskanaler i slutningen af 2021 og starten af 2022. Audientes venter dog, at selskabet i starten af 2022 kan indhente de tidligere udmeldte salgstal for 2021.

Kvartalet har ligeledes budt på opdateringer fra FDA, som er kommet med sit oplæg omkring lempede krav for OTC-salg af høreapparater til milde og moderate høretab. Audientes planlægger en produktlancering i USA i andet halvår af 2022.

Kursudvikling siden IPO

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Udvalgte cases

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email