Audientes fortsætter udbygningen af salgskanaler i Indien

Høreselskabet Audientes fortsætter den vigtige udbygning af salgskanaler i Indien. Således har selskabet i dag indgået endnu en forsyningsrammeaftale med Challa’s Hearing Care Center & Speech Therapy Centre, Hyderabad, og dets tilknyttede 20 klinikker i Telangana og Andhra Pradesh i det østlige Indien. Det betyder, at der nu er fem Audientes-partnere med i alt 91 salgssteder klar at præsentere og sælge Ven i Indien, når det afsendes i begyndelsen af ​​2022. Ydermere betyder denne aftale, at Audientes vil være tilgængelig i flere klinikker placeret i landdistrikter i de to stater. Over 65% af Indiens 1,3 milliarder indbyggere bor i landdistrikter.

Læs mere her: Auidientes Press Releases

Audientes er en dansk høreapparatsvirksomhed med speciale i smarte, selvjusterende og prismæssigt overkommelige høreapparater. Audientes’ unikke høreapparat VEN ventes lanceret på det indiske marked i 2021 og skal efter planen lanceres på bl.a. det amerikanske håndkøbsmarked. Audientes har et mål om at hjælpe de ca. 500 millioner mennesker globalt, som har et invaliderende høretab, men ikke har råd til at købe et af de meget dyre traditionelle høreapparater på markedet. Audientes’ hovedkontor ligger i København, og selskabet har et datterselskab i Hyderabad, Indien. Selskabet blev i 2020 noteret på Nasdaq First North Growth Market Denmark.

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.




Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Udvalgte cases

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email