Notering På Nasdaq First North Denmark Af Mdundo

Del indlægget på følgende platforme:

Mdundo.com A/S går på børsen for at blive Afrikas svar på Spotify

”Vi vokser fra 5 mio. brugere nu til næsten det dobbelte i 2021 med en mission om inden for få år at være den primære panafrikanske musiktjeneste. ” – Martin Nielsen, CEO

En musiktjeneste specifik til det afrikanske marked

Mdundo er en online musiktjeneste i lighed med f.eks. Spotify, men udviklet med fokus på det afrikanske marked og de mere end en milliard indbyggere i landene syd for Sahara. I lighed med forholdene i Vesten distribueres musik digitalt, men digitale musiktjenester står først nu til et gennembrud, og Mdundo er en væsentlig faktor i den udvikling.

Kæmpe vækstpotentiale

Både antallet af aktive brugere og omsætningen forventes at fortsætte væksten de kommende år. Mdundo har det seneste år haft en brugertilvækst på over 100%. Med kapital fra børsnoteringen forventes denne vækst accelereret således, at antallet af brugere stiger fra de nuværende 5 mio. til ca. 8,5-9,9 mio. i 2021 og ca. 18 mio. i 2022.

Børsværdien er lagt under peers

Mdundos værdi på 62 mio. kr. er baseret på en værdi pr. aktiv bruger på 2 US dollar. Børsnoterede musiktjenester, som Spotify, samt musiktjenester, der er blevet købt, ligger værdien pr. bruger i niveauet 10-110 kr.

Denne orientering er ikke en opfordring til at købe værdipapirer udstedt af Mdundo, og orienteringen er heller ikke et prospekt. Enhver beslutning om at købe eller tegne værdipapirer skal udelukkende træffes på grundlag af de oplysninger, der er indeholdt i den virksomhedsbeskrivelse, Mdundo offentliggjorde den 17. august 2020, herunder eventuelle ændringer eller tillæg.

KAPITAL PARTNER er Certified Adviser for Mdundo og finansiel rådgiver i forbindelse med udbuddet af aktier og noteringen på Nasdaq First North Denmark.

Printervenlig version af artiklen.

Mdundo Investeringscase

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren.
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.


*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Mdundo Investeringscase

Webinar med mdundo - 4.maj

Sensete om Mdundo

Investormøder

Tilmeld Dig vores Arrangementer

ONLINE SEMINAR – 18. maj kl. 10 

Eksisterende sygdomme, nye behandlingsmetoder, oversete aktier

wEBINAR – 19. maj kl. 15 

Danmarks billigste SaaS-aktie – Nexcom

Disclaimer

Kapital Partner udfører eller har inden for de seneste 12 måneder udført corporate finance, market relations, investor relations, Certified Adviser eller andre rådgivningsaktiviteter for følgende børsnoterede selskaber: Biosergen, InterMail, Pila Pharma, Hypefactors, Curasight, Evaxion, Re-Match, Audientes, Mdundo.com, Nexcom.