Nexcom´s børsnotering på Nasdaq First North

Stor interesse for Nexcom

Der har i tegningsperioden været afholdt en række online investormøder med overvældende stor deltagelse af flere tusind investorer. Spørgelysten har været stor og de fleste emner er blevet berørt, herunder også selskabet Blue Vision, som visse dele af pressen har set en historie i. Hvis du ikke selv har deltaget i nogen af investormøderne, er der mulighed for at gense dem her.

Tildeling af aktier

Børsnoteringer på First North, herunder i sær selskaber med en SaaS forretningsmodel som Nexcom’s, har været stærkt overtegnet. Ledelsen i Nexcom har meldt ud, at man vil prøve at sørge for, at alle investorer får tildelt aktier trods en eventuelt stor overtegning af udbuddet på op til DKK 32 mio. hvoraf DKK 12 mio. er forhåndstegnet.

Alle de investorer, der har deltaget i forhåndstegningen, får tildelt alle de ønskede aktier. Investorer, der tegner for 250.000 kr. eller mere får tildelt aktier individuelt, mens investorer med tegningsordrer for under 250.000 vil blive tildelt aktier efter en generel tildelingsnøgle.

Disclaimer

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer.
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Seneste webinar med nexcom

Seneste om Nexcom

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email