Mdundo´s tredje partnerskab i Afrika

Mdundo har indgået det tredje partnerskab i år med et teleselskab i Afrika – senest med MTN Nigeria, der har over 70 millioner abonnenter. Det styrker investeringscasen, og kan være dét der vender aktiens kursudvikling.

40% af Mdundos indtjening forventes inden for få år at komme fra aftaler med teleselskaber. Indgåelse af disse aftaler er derfor en væsentlig del af Mdundos vækststrategi. Yderligere 1-2 aftaler forventes indgået i år, således at der haves live aftaler med 4-5 teleselskaber inden udgangen af året.

På investormødet vil der være fokus på netop aftalerne med teleselskaberne og dermed en af de væsentligste faktorer for investeringscasen og aktiekursen, som ikke har udviklet sig positivt det seneste år.

Investormøde og præsentationen afholdt den 1. september 2021 kl.14:00.

Om Mdundo.com

Mdundo er en ledende musiktjeneste i Afrika med millioner af brugere som streamer og downloader via Mdundos hjemmeside og app hver eneste måned. Mdundos ambition er at give Afrikas millioner af internetabonnementer nem adgang til musik samt bidrage til struktur, legalitet og omsætning til musikindustrien. Mere: https://mdundo.com/
Læs mere om aktien på Nordnet i linket nedenfor.

Disclaimer

Mdundo Investeringscase

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Mdundo Investeringscase

Quick Take: Webinar med CEO Nielsen Nielsen - MDUNDO 08.02.23

Afspil video

Sensete om Mdundo

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email