Mdundo vokser kraftigt i Q1, men aktiekursen står stadig stille

Mdundo, Afrikas svar på Spotify, opnår om 34,5 mio. månedlige aktive brugere og er på vej til en forbedring af EBITDA på MDKK 1-2 i år. Mdundos forretning har bemærkelsesværdig høj vækst, mens kursen har stået meget stille de seneste 2 år. Næste år forventer selskabet 50 mio. månedlige aktive brugere og positivt EBITDA, som væsentlige kurstriggere, der kan løft aktiekursen.

 Mdundo: Ticker MDUNDO | Kurs: 6,50 DKK | Market Cap.: 66,30 MDKK | YTD kursudvikling: 1,5%

Mdundo er en musiktjeneste i lighed med f.eks. Spotify, men alene med fokus på det afrikanske marked syd for Sahara. Mdundo er danskledet med operativt hovedkontor i Kenya, men udviklet 100% efter de afrikanske forbrugerønsker og behov. Mdundos streamingprodukt består af en musiktjeneste, optimeret til ustabile internetforbindelser og low-end smartphones, som kan tilgås online via hjemmesiden www.mdundo.com og via en Android app til mobiltelefoner. Mdundo har over 30 mio. aktive brugere på både internettet og via appen.

Læs mere: Investeringscasen i Mdundo

Forretningen forbedres kvartal for kvartal

Mdundo afsluttede Q1 med 34,5 mio. månedlige aktive brugere (MAU), hvilket er en stigning på 41% sammenlignet med året før og 12% kvartal over kvartal. Selskabet forventer at lande en omsætning på MDKK 12-14 for regnskabsåret 2023/24 sammenlignet med i forrige regnskabsår MDKK 12,4. Samtidigt forventer selskabet en EBITDA for året på -6-7 MDKK svarende til MDKK 1-2 ift. sidste år. Målet om 50 mio. månedelige aktive brugere og positivt EBITDA i 2025 fastholdes.

3 fokusområder

For at opnå selskabets målsætninger har Mdundo særligt 3 fokus områder.

  1. Levere lokalt og relevant content til de over 600 mio. mobilebrugere, der forventes i 2025 i Afrika.
  2. Øge værdien pr. brugere via telekommunikationsaftaler.
  3. Fokus på kernemarkeder: Kenya, Nigeria, Ghana, Tanzania og Sydafrika.

Kursudviklingen for Mdundo vs. KPNGX-indekset det seneste år

Disclaimer

Mdundo Investeringscase

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Mdundo Investeringscase

Quick Take: Webinar med CEO Nielsen Nielsen - MDUNDO 08.02.23

Afspil video

Sensete om Mdundo

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email