Mdundo holder fortsat speederen i bund med kraftig vækst

Mdundo guider om kraftig vækst for regnskabsåret 2023/24, og har fortsat kurs mod sine langsigtede målsætninger i 2025. Mon det også får aktiekursen på vækstsporet?

Mdundo: Ticker MDUNDO | Kurs: 7 DKK | Market Cap.: 72 MDKK | YTD kursudvikling: 6%

Mdundo er en musiktjeneste i lighed med f.eks. Spotify, men alene med fokus på det afrikanske marked syd for Sahara. Mdundo er danskledet med operativt hovedkontor i Kenya, men udviklet 100% efter de afrikanske forbrugerønsker og behov. Mdundos streamingprodukt består af en musiktjeneste, optimeret til ustabile internetforbindelser og low-end smartphones, som kan tilgås online via hjemmesiden www.mdundo.com og via en Android app til mobiltelefoner. Mdundo har over 26 mio. aktive brugere på både internettet og via appen.

Se investeringscasen og kommende kurstriggers for Mdundo her

Guidance med kraftig vækst – og på sporet rent indtjeningsmæssigt

Mdundo har udstedt en guidance for regnskabsåret 2023/24 gældende fra juli 2023 til juni 2024. Mange vækstselskaber har det seneste år ændret fokus fra vækst til positiv indtjening, men Mdundo, der har god likviditet, holder fortsat foden på speederen med guidance om kraftig vækst samtidigt med, at de forventer en forbedring i indtjeningen.

For 2023/24 forventer selskabet en vækst i månedlige aktive brugere (MAU) fra p.t. 26 mio. til 35 mio. svarende til 35% vækst ift. seneste regnskabsår. Ligeledes forventer selskabet, at omsætningen ender i intervallet 17-21 MDKK svarende til en vækst på 31%. Afslutningsvis forventer Mdundo en forbedring af EBITDA på -6,5 til -7,5 MDKK ift. -7 til -8,5 MDKK i  det nuværende regnskabsår. Selskabet er hermed fortsat et vækstvæsen, og har stadig kurs mod sine langsigtede målsætninger om 50 mio. månedlige brugere og positiv EBITDA i 2025, der i givet fald vil gøre Mdundo til en meget oplagt opkøbskandidat.

Aktiekursen er faldet siden børsnoteringen, selvom der har været fremgang i nøgletallene

Selskabets aktiekurs har været stødt faldende siden selskabet blev børsnoteret i 2020. Lukkekursen ved første handelsdag den 4. september 2020 var 9,55 DKK, og aktiekursen er nu kurs 7 DKK. Dette er på trods af, at selskabet har haft en solid udvikling i selskabets nøgletal. Guidance for regnskabsåret 2023/2024 reflekterer en 7x vækst i månedlige aktive brugere (MAU), og 11-13x vækst i omsætningen siden selskabet blev børsnoteret. Selskabet har dog fortsat en negativ EBITDA, der formentlig har trykket aktiekursen. For 2025 har selskabet som nævnt en målsætning om positiv EBITDA, og fremgang i de finansielle nøgletal herunder et positivt EBITDA er afgørende kurstriggere, der kan løfte aktiekursen og interessen for aktien.

Aktiekursen for Mdundo vs. Kapital Partner Nordic Growth Index det seneste år

Disclaimer

Mdundo Investeringscase

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Mdundo Investeringscase

Quick Take: Webinar med CEO Nielsen Nielsen - MDUNDO 08.02.23

Afspil video

Sensete om Mdundo

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email