Kan man dø af en simpel svampeinfektion – i Danmark? 

Svampeinfektioner slår hvert år over en million mennesker ihjel – også i f.eks. Skandinavien, hvor kræftpatienter, organtransplanterede, HIV-smittede og andre med nedsat immunforsvar dør. Det skyldes, at de eksisterende behandlingsmuligheder generelt ikke er effektive, og at bivirkningerne er alvorlige og kan medføre nyresvigt.

Biosergen: Ticker BIOSGN | Kurs: 2,93 | Market Cap.: SEK 141M | YTD kursudvikling: -39%

Markedet for bekæmpelse af svampeinfektioner er stort. Biosergen er på vej med et medikament, der kan blive det mest effektive og uden de alvorlige bivirkninger, og dermed det mest anvendte middel globalt.

Se den korte video med børsnoterede Biosergens danske CEO og CFO om selskabet, investeringscasen og den aktuelle mulighed for at investere i aktien.

Disclaimer

Biosergen Investeringscase

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer.
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Biosergen Investeringscase

Biosergen Interview

Seneste om Biosergen

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email