Høj brugertilvækst medfører opjustering for året – Mdundo Q3 2022/23

Q3-rapporten (januar-marts 2023) fra Mdundo viser en høj brugertilvækst til 24,5 mio. månedlige aktive brugere, hvilket har medført, at selskabet har hævet forventningerne til MAU ved udgangen af juni fra 25 mio. til 26 mio. Investeringscasen er derfor styrket yderligere.

Mdundo: Ticker MDUNDO | Kurs: 7,30 DKK | Market Cap.: 77 MDKK | YTD kursudvikling: 11%

Mdundo er en musiktjeneste i lighed med f.eks. Spotify, men alene med fokus på det afrikanske marked syd for Sahara. Mdundo er danskledet med operativt hovedkontor i Kenya, men udviklet 100% efter de afrikanske forbrugerønsker og behov. Mdundos streamingprodukt består af en musiktjeneste, optimeret til ustabile internetforbindelser og low-end smartphones, som kan tilgås online via hjemmesiden www.mdundo.com og via en Android app til mobiltelefoner. Mdundo har over 24 mio. aktive brugere på både internettet og via appen.

Se investeringscasen og kommende kurstriggers for Mdundo her

44% brugervækst trigger opjustering

En afgørende faktor for investeringscasen i Mdundo er, at de har en høj vækst i antallet af månedlige brugere. I seneste kvartal voksede Mdundo antallet af månedlige brugere til 24,5 mio. svarende til en vækst på 44% sammenlignet med samme kvartal sidste år. Tallene ligger foran selskabets egne prognoser, hvilket har medført en opjustering til forventningerne til antallet af månedlige brugere ved udgangen af juni 2023 med 1 mio. fra 25 til 26 mio. Udviklingen i antallet brugere er i linje med Mdundos langsigtet målsætning om 50 mio. brugere i 2025.

Attraktiv marketingsplatform for større selskaber

Størstedelen af brugerne på Mdundos streamingstjeneste er ikke betalende kunder. Det vil sige, at de i praksis modtager reklamer på 5-10 sekunder før sange kan afspilles. I løbet af kvartalet var Mdundo i stand til at tiltrække større selskaber som Coca Cola, Netflix og Nestle til at markedsføre på platformen, hvilket vi anser som en blåstempling af den platform, som Mdundo har skabt.

Fastholder finansiel guidance med 100% vækst

Selvom Mdundo har opjusteret forventningerne i antallet af brugere ved udgangen af juni 2023 fra 25 til 26 mio., fastholdes den finansielle guidance. Guidance lyder på en negativ EBITDA på 7-8,5 MDKK og en omsætning på 13-16 MDKK sammenlignet med en omsætning på 7,3 MDKK i sidste finansielle regnskabsår. På længere sigt fastholder selskabet ligeledes målsætningen om en positiv EBITDA i 2025.

Positiv aktiekursudvikling

Aktiekursen har det seneste år klaret sig væsentligt bedre end de øvrige aktier på nordiske vækstbørser, og selskabet har endda formået at levere et positivt afkast i et børsmiljø præget af stor usikkerhed. Ligeledes har aktien fået en god start på 2023 med en stigning på 11% år-til-dato.

Kursudviklingen for Mdundo vs. de nordiske vækstbørser (KPNGX) det seneste år

Disclaimer

Mdundo Investeringscase

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Mdundo Investeringscase

Quick Take: Webinar med CEO Nielsen Nielsen - MDUNDO 08.02.23

Afspil video

Sensete om Mdundo

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email