Fremgang i pipelinen og kurstriggere rundt om hjørnet for Biosergen

Markant fremgang i pipelinen og med væsentlige kurstriggere rundt om hjørnet, der potentielt kan få selskabets nedtrykte aktiekurs til at gøre comeback, er det primære fra Biosergens årsrapport 2022.

Biosergen: Ticker: BIOSGN | Kurs: SEK 1,17 | Market Cap.: SEK 48 mio. | YTD kursudvikling: 11,4%

Biosergen er et fase 1 biotekselskab, noteret på Nasdaq First North Sverige, som udvikler lægemidler mod særligt livstruende svampeinfektioner uden de alvorlige bivirkninger, som eksisterende midler har. Selskabets førende lægemiddel har FDA orphan drug destination med mulighed for fast track godkendelse, samt mulighed for at blive first line of treatment i det mia. store marked for svampemidler.

Positive studieresultater i 2022

I løbet af 2022 gennemførte Biosergen kliniske fase 1 forsøg, der viste, at deres lead-candidate, BSG005, er sikker og ikke besidder samme toksiske egenskaber, der findes i andre svampedræbende lægemidler, som kan give alvorlige nyreskader. Dermed har Biosergen bevist, at BSG005 besidder afgørende sikkerhedsmæssige fordele sammenlignet med konkurrerende produkter.

Quick Take: Biosergen og investeringscasen

Igangsætning af fase 2 studie i Q3 2023

Biosergen har tidligere i forsøg med mus påvist, at BSG005’s svampedræbende virkninger er 3-5 gange mere potente end de nuværende alternativer på markedet. I Q3 i år planlægger selskabet at igangsætte et mindre klinisk fase 2 forsøg for at påvise effekt i mennesker. Det kliniske forsøg agerer som en afgørende kurstrigger, der kan sende Biosergen nærmere markedslancering i 2026 og dermed øge interessen for selskabet blandt investorer.

Behov for yderligere kapital frem mod 2024

Biosergen gennemførte en aktieemission i september 2022, hvor de hentede 42,9 MSEK i kapital før emissionsomkostninger. Selskabet kan modtage yderligere kapital i H2 2023 via TO2 warrants fra aktieemissionen i september. Biosergen afsluttede 2022 med en kassebeholdning på 29,3 MSEK, som giver selskabet finansiering til deres kliniske fase 2 forsøg. I 2024 har selskabet formentlig behov for yderligere kapital, såfremt der ikke inden er indgået partneraftaler.

Aktiekursen har været under hårdt pres

De seneste 12 måneder er Biosergens aktiekurs faldet 85%, selvom selskabet har offentliggjort positive resultater fra deres fase 1 forsøg med BSG005. Det store kursfald skyldes blandt andet en aktieemission i september/oktober 2022 til kurs SEK 3,0, men siden har aktiekursen sivet. Det afgørende for en positiv kursudvikling er derfor positive nyheder om fase 2 forsøget.

Læs mere: Investeringscasen på Biosergen
Kursudviklingen for Biosergen vs. KPHC-indekset de sidste 12 måneder

Quick take med Biosergens CEO

I slutningen af april tog vi en kort og direkte snak med Biosergens CEO, Peder Andersen, om køddræbende svampe, den dødsensfarlige behandling, Biosergens potentielle revolution og blockbuster potentialet.

Tryk på videoen nedenfor for at se vores quick take med Biosergen

Disclaimer

Biosergen Investeringscase

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer.
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Biosergen Investeringscase

Biosergen Interview

Seneste om Biosergen

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email