Biosergen: Fase II studier og kurstriggers forhåbentligt lige om hjørnet

Biosergen investering

Biosergens H1-2022 rapport og hovedaktionærs lån til selskabet peger mod flere kurstriggers i år og frem mod produktlancering og dermed potentiale for ny positiv kursudvikling.

Biosergen: Ticker: BIOSGN | Kurs: SEK 5,11 | Market Cap.: SEK 141 mio. | YTD kursudvikling: -5,72%

Biosergen er et biotekselskab noteret på Nasdaq First North Sverige i juni 2021. Selskabet udvikler et innovativt lægemidel til behandling af svampeinfektioner, der årligt dræber 1,5 mio. mennesker – i såvel industrialiserede og tredjeverdenslande.

Selskabets BSG005 middel har vist betydelige sikkerhedsdata og styrkefordele i forhold til eksisterende produkter, der er udviklet i 1950-70’erne. BSG005 er i klinisk fase I (den første fase af tre udviklingsfaser frem mod markedet), hvorfra der er kommet positive data. Det første af flere lægemiddel forventes på markedet i 2026/27.

Læs hele investeringscasen på Biosergen her

H1 og support fra hovedaktionæren
Biosergen har fulgt den planlagte udvikling af BSG005, som har indrulleret den tredje gruppe af forsøgspersoner i fase l forsøget. Selskabets aktiekurs har dog, selvom den har udviklet sig bedre end healthcare sektoren, ikke udviklet sig positivt, hvorfor der ikke opnåedes kapital fra warrants udstedt ved børsnoteringen.

Biosergens kontantbeholdning var ved udgangen af juni 2022 på mSEK 5,7 og med pengestrøm fra driften i halvåret på mSEK -25, skal selskabet have tilført kapital til at finansiere igangværende og fremtidige studier. Som en bridge finansiering har Biosergens hovedaktionær Östersjöstiftelsen (43,2% af aktierne) givet selskabet et konvertibelt lån på mSEK 7,0. Lånet, der har udløb december 2023 og har en rente på 8% p.a. skal finansiere selskabets udvikling i år.

Biosergens pipeline

Fase l studiet og kurstriggers
De foreløbige positive resultater fra fase I studiet (i raske personer) for BSG005 indikerer, at fungicidet ikke er skadeligt over for mennesker, og at man derfor dels kan se mod at øge dosis, dels se mod fase II studier, hvor patientgruppen vil blive udvidet og den korrekte dosering præciseret.

Aktien har ofte reageret positivt i forhold til fase l studiet, herunder i forbindelse med indrullering af ny gruppe af forsøgspersoner. Der vil kontinuerligt komme nyheder fra fase l studiet, hvorfor der frem til foråret kontinuerligt vil være muligheder for kurstriggers.

Såfremt Biosergen fortsætter den positive udvikling af BSG005 forventer vi, at selskabet vil foretage en kapitaludvidelse på bagkant af positive nyheder og dermed potentielt ved en højere aktiekurs end det nuværende og næsten historisk lave kursniveau.

Kursudvikling YTD for Biosergen vs Kapital Partners Healthcare Index

Disclaimer

Biosergen Investeringscase

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer.
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Biosergen Investeringscase

Biosergen Interview

Seneste om Biosergen

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email