Den store vækst fortsætter i Mdundo

Mdundos H1 resultatet (juli – december 2022) viste fortsat høj vækst på alle KPI’er med 23,4 mio. aktive brugere, 500.000 musiknumre på Mdundos egen platform, omsætningsvækst på 160% og omsætning fra betalende brugere på DKK 2,1 mio. Trods væksten er selskabet dertil fortsat solidt finansielt funderet. Investeringscasen er derfor fortsat intakt for Afrikas svar på Spotify.

Mdundo A/S: Ticker MDUNDO | Kurs: 6,72 DKK | Market Cap.: 69 MDKK | YTD udvikling: 2%

Mdundo er en musiktjeneste i lighed med f.eks. Spotify, men alene med fokus på det afrikanske marked syd for Sahara. Mdundo er dansk ledet med operativt hovedkontor i Kenya, men udviklet 100% efter de afrikanske forbrugerønsker og behov. Selskabet havde ved udgangen af 2022 23,4 mio. aktive brugere.

I halvåret juli-december 2022 viste Mdundo fortsat vækst med en omsætningsfremgang y/y på 180% til DKK 6,4 mio. Væksten i omsætning er båret af vækst i annoncesalg på 89% og vækst i betalinger fra premium brugere på 508%. Selskabet fastholder således kursen og forventer for året 2022/23 en omsætning på DKK 13-16 mio. svarende til en vækst på 100% i forhold til sidste år.

Antallet af aktive brugere nåede 23,4 mio. ultimo 2022. Mdundo forventer at væksten fortsætter, og at målet på 50 mio. aktive brugere stadig nås i 2025.

Se med på vores Quick Take på Mdundos halvårsregnskab m.v. sammen med CEO Martin Nielsen, onsdag den 8. februar kl. 11:00 via dette link:

QUCIK TAKE: Webinar med Mdundo – Onsdag 08.02 kl. 11:00

Disclaimer

Mdundo Investeringscase

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Mdundo Investeringscase

Quick Take: Webinar med CEO Nielsen Nielsen - MDUNDO 08.02.23

Afspil video

Sensete om Mdundo

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email