Biosergen byder på snarlige kurstriggers og stærkt kapitalberedskab efter Q3

Biosergen AB står foran snarlige kurstriggere, og har et solidt kapitalberedskab til at fortsætte udviklingen af pipelinen.

1,5 millioner mennesker dør hvert år pga. svampeinfektioner. Biosergen, der har FDA orphan drug status, udvikler et svampedræbende lægemiddel, der er mere effektivt og med en bedre bivirkningsprofil end eksisterende præparater mod svampeinfektioner udviklet for 40-70 år siden. Der bruges årligt USD 16,7 mia. på svampebekæmpende lægemidler, og Biosergens lægemiddel har derfor blockbuster-potentiale (årligt salg på mere end USD 1 mia.), som forventes lanceret i Q2 2026.

Biosergen: Ticker: BIOSGN | Kurs: SEK 1,25 | Market Cap.: 53 MSEK | YTD kursudvikling: -83%

Solidt kapitalberedskab

Biosergen havde et likviditetstræk på 27,4 MSEK i årets første 9 måneder, og hentede selskabet 42,2 MSEK i en emission i september med mulighed for yderligere 37,9 MSEK i 2023, såfremt warrants af serien TO2 udnyttes til fulde. Biosergen har derfor et solidt kapitalberedskab, der stiller dem i en god finansiel position samtidig med, at aktiekursen har bedre fremtidsmuligheder, når der ikke er en nærtstående risiko for en emission med stor udvanding af aktionærerne til følge.

Biosergens pipeline – lancering i 2026

Biosergen har et hovedprodukt (BSG005) med flere formuleringer, som giver produktet en større alsidighed ved lancering. F.eks. er BSG005 Nano rettet mod lungerne. Den kliniske udvikling er designet til at få BSG005 markedsgodkendt og lanceret i Q2 2026. BSG005 er på nuværende tidspunkt i fase I, mens BSG005 Nano og BSG005 Oral befinder sig i de tidligere udviklingsfaser. Fase I-studiet med BSG005 består af op til 72 mandlige forsøgspersoner, som starter med en enkelt stigende dosis (SAD) efterfulgt af et studie med flere stigende doser (MAD), hvor formålet er at undersøge sikkerheden og tolerabiliteten med SGN005.

Kommende triggers

  • Toplinjeresultater fra fase I studiet med SGN005 (SAD) Q4 2022
  • Toplinjeresultater fra fase I studiet med SGN005 (MAD) Q1 2023
  • Præsentation af data for FDA samt drøftelse af fase ll studie Q2 2023

Markedskurs tæt på kassebeholdningen

Biosergens aktiekurs har haft en relativ god udvikling i år frem til emissionen, der blev gennemført til en væsentlig rabat til markedskursen. Herefter har kursen fortsat den negative tendens, således at markedsværdien nu er på kun SEK 53 mio. Såfremt Biosergen fortsætter med de positive nyheder omkring det igangværende kliniske studie, er der derfor en god basis for en positiv udvikling i aktiekursen.

Læs mere: Investeringscasen for Biosergen

Kursudviklingen for Biosergen år-til-dato vs. Kapital Partner Healthcare Index (KPHC)

Disclaimer

Biosergen Investeringscase

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer.
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Biosergen Investeringscase

Biosergen Interview

Seneste om Biosergen

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email