Afrikas svar på Spotify når næsten 30 mio. brugere

Mdundo, Afrikas svar på Spotify, øger endnu engang antallet af brugere på deres platform til næsten 30 mio., og er godt positioneret til at nå deres langsigtede mål for 2025.

Se interview med selskabets CEO om selskabets forretningsmodel og fremtidsplaner her.

Mdundo: Ticker MDUNDO | Kurs: 7,8 DKK | Market Cap.: 80 MDKK | YTD kursudvikling: 18%

Mdundo er en musiktjeneste i lighed med f.eks. Spotify, men alene med fokus på det afrikanske marked syd for Sahara. Mdundo er danskledet med operativt hovedkontor i Kenya, men udviklet 100% efter de afrikanske forbrugerønsker og behov. Mdundos streamingprodukt består af en musiktjeneste, optimeret til ustabile internetforbindelser og low-end smartphones, som kan tilgås online via hjemmesiden www.mdundo.com og via en Android app til mobiltelefoner. Mdundo har over 29 mio. aktive brugere på både internettet og via appen.

Godt på vej til at nå 50 mio. brugere i 2025

Mdundo afsluttede Q1 2023/24 med 29,2 mio. månedlige aktive brugere (MAU). Antallet steg fra 26,6 mio. ved udgangen af regnskabsåret 2022-23 i juni 2023 og fra 21,5 mio. i samme periode sidste år svarende til en vækst på hhv. 9,8% QoQ og 35,8% YoY. Såfremt Mdundo kan fastholde samme vækst i antallet af månedlige aktive brugere fremadrettet, er selskabet godt på vej mod at nå målsætningen på 50 mio. MAU i 2025. Foruden at være en potentiel stor kurstrigger, så vil 50 mio. MAU gøre Mdundo til en etableret platform med skala, der dels kan skabe solid profit fremadrettet, dels gør selskabet til en endnu mere oplagt opkøbskandidat.

Ambitiøs guidance med 3 fokusområder fremadrettet

Mdundo har fremsat en række ambitiøse mål for både det igangværende regnskabsår samt frem mod 2025. Tidligere har selskabet levet op til forventningerne og endda opjusteret flere gange. Til at nå målsætningerne, så har selskabet 3 fokusområder:

 1. Levering af lokale services og content til mere end 600 mio. mobilbrugere i Afrika i 2025
 2. Øge omsætningen pr. bruger gennem telekommunikationsaftaler, hvilket selskabet tidligere har gjort i samarbejde med Airtel, Vodacom mf.
 3. Fokus på hovedmarkederne i Kenya, Nigeria, Ghana, Tanzania og Sydafrika

Selskabet har følgende forventninger for det igangværende regnskab for 2023/24 samt for 2025:

 • 35 mio. månedlige aktive brugere i juni 2024 (32% vækst ift. juni 2023)
 • Omsætning i niveauet 17-21 MDKK for regnskabsåret 2023/24 (35-66% vækst ift. regnskabsåret 2022/23)
 • EBITDA i niveauet -6,5 til -7,5 MDKK (fremgang på 0,5 til 1,5 MDKK ift. 2022/23)
 • 50 mio. månedlige aktive brugere i 2025
 • Positiv EBITDA i 2025

Interview med Mdundo

I slutningen af september foretog vi et interview med Mdundo og selskabets CEO om selskabets forretningsmodel, vækst og fremtidsplaner.


Mdundo vs. Kapital Partner Growth Exchange Index de sidste 12 måneder

Disclaimer

Mdundo Investeringscase

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

 • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
 • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
 • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
 • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Mdundo Investeringscase

Quick Take: Webinar med CEO Nielsen Nielsen - MDUNDO 08.02.23

Afspil video

Sensete om Mdundo

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email