42 millioner giver god luft

Biosergen har fået tilført brutto SEK 42,2 mio. fra emission og har dermed kapital til både at færdiggøre det igangværende fase 1 studie og igangsætte næste fase – helt i tråd med investeringscasen.

Biosergen: Ticker BIOSGN | Kurs: 2,64 | Market Cap.: SEK 126M | YTD kursudvikling: -39%

Biosergen er et biotekselskab, der udvikler et innovativt lægemiddel til behandling af svampeinfektioner, som årligt dræber 1,5 mio. mennesker – i såvel industrialiserede og tredjeverdenslande. Selskabets BSG005 lægemiddel har vist betydelige fordele i forhold til eksisterende produkter, der er udviklet i 1950-70’erne. BSG005 er i klinisk fase I (den første fase af tre udviklingsfaser frem mod markedet), hvorfra der er kommet positive data. Det første af flere lægemiddel forventes på markedet i 2026/27.

Tilstrækkelig kapital og snarlige kurstrigger-evnets
Ved fortegningsemissionen til kurs SEK 3,0 har Biosergen fået tilført SEK 42,2 mio. Emissionen blev dermed 70% tegnet og underwriters har tegnet for 31% af emissionen. Efter omkostninger og tilbagebetaling af lån har Biosergen fået tilført op til ca. SEK 30 mio. hvilket er tilstrækkeligt til at gennemføre det eksisterende fase 1 forsøg samt igangsætte de næste studier. Investorerne i emissionen har dertil fået i alt 8,43 mio. warrants, der kan udnyttes til køb af én aktie pr. warrant i august 2023 med 70% rabat til den på det tidspunkt gældende kurs, dog ikke over SEK 4,50. Ved den eksisterende aktiekurs på SEK 2,64 vil udnyttelsen af alle warrants medføre, at Biosergen får tilført yderligere SEK 16 mio.

Gå til Biosergen investeringscasen, herunder kurstriggers, her

Med kapitaltilførslen vil flowet af nyheder fra det igangværende studie fortsætte – nyheder der hidtil har været positive. De næste kurstriggers, jf. investeringscasen, vil være nyheder i 4. kvartal i år om resultaterne af multi-dosering af forsøgspersonerne. Hidtil har der været positive resultater af single-dosis forsøget. Dertil forventes toplinjeresultater af single-dosis fase 1 studiet i 4. kvartal.

Kursudvikling år-til-dato vs. Nordisk Healthcare (KPHC)

Se kort video om Biosergen her:

Disclaimer

Biosergen Investeringscase

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer.
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Biosergen Investeringscase

Biosergen Interview

Seneste om Biosergen

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email