Curasight: Ny kræftindikation – positive fase II data

Curasight aktien

Curasight har i dag offentliggort positive fase II resultater fra et investigator-initierede studie med selskabets uTRACE teknologi, som viste et betydeligt potentiale til at blive et værdifuldt fremtidigt værktøj i terapi, planlægning og opfølgning hos patienter neuroendokrine tumorer. Vi forventer derfor, at Curasight inden længe vil udvide sin pipeline med en neuroendokrine tumorer indikation inden for uTRACE, hvilket er positivt og vil efter vores vurdering løfte værdien af selskabet og reducerer risikoen. Hermed er Curasight meget tæt på endnu en væsentlig kurstrigger inden for potentielt 3 måneder.

Det er således anden gang i år, at Curasight kan udvide pipelinen. Seneste var det hoved- og halskræft inden for uTRACE, hvor vi har estimeret, at indikationen har en værdi på DKK 14 per aktie.

Se vores valuation af Curasight her.

Dermed kan Curasights uTRACE pipeline komme til at bestå af følgende indikationer:

Nuværende indikationer:

  • Glioblastom (aggressiv hjernekræft)
  • Prostatakræft

Kommende indikationer:

  • Hoved- og halskræft
  • Neuroendokrine tumorer (NET)

Curasight kursudvikling 12 måneder

Se vores webinar, hvor vi sammen med Professor og CSO Andreas Kjær satte fokus på potentialet i hoved- og halskræft.

NET er en kræft, der opstår i kirtelcellerne

Neuroendokrine tumorer (NET) er en sjælden form for kræft, der opstår i kirtelceller hyppigst i slimhinden i mave-tarmkanalen eller i lungerne, men sygdommen kan principielt opstå i alle kroppens organer. Symptomer og behandlingafhønger af, hvor i kroppen sygdommen sidder, og hvor hurtigt tumoren vokser. Hvert år bliver 35.000 i USA og Europa diagnosticeret med NET og mere end 400.000 lever med sygdomme.

Gode fase II data

Fase II dataene fra det investigator-initierede studie med Curasights uTRACE teknologi, viste et betydeligt potentiale til at blive et værdifuldt fremtidigt værktøj i terapi, planlægning og opfølgning hos patienter med neuroendokrine tumorer (NET). Resultaterne viste stærk prognostisk værdi og at uPAR er udtrykt i hovedparten af neuroendokrine tumorer patienter.

Næste triggere

Vi venter et fortsat positivt nyhedsflow fra selskabets pipeline med annoncering af fase IIb data på hjernekræft i uTRACE i Q1’22 og strategiopdateringen i H1’2022

Seneste nyt om Curasight

Se også vores seneste indlæg på Curasight:

Curasight ventes inden længe at udvide sin pipeline

Curasight: Udvidelse af pipeline med ny cancer indikation vil løfte værdien med DKK 14 per aktie

Curasight: Fokus på pipeline data og strategi update

Curasight giver mulighed for både diagnostik og behandling af cancer

Disclaimer

Curasight Investeringscase

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer.
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Curasight Investeringscase

Seneste om Curasight

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email