Juleaktie-konkurrencen

Konkurrencebetingelser

Betingelserne for deltagelse i konkurrencen om aktier for 1.000 kr.

Tilbage til konkurrencen

Udbyder af konkurrencen
Konkurrencen udbydes af Kapital Partner A/S, CVR nr. 37364843, Jernbanegade 4, 1608 København V, telefonnummer 8988 7846.

Om konkurrencen
Konkurrencen finder sted i perioden fra den 5. december 2022 til og med den 15. december 2022. Konkurrencen er for alle, der modtager et af Kapital Partners nyhedsbrev Aktie- og investeringscases. Konkurrencen er ikke købsbetinget, og der kan kun deltages i konkurrencen én gang ved at afgive bud på værdien af KPNGX-indekset den 23. december 2022 på Kapital Partners Facebookside og samtidig angive hvilken aktie man vil for 1000. kr. af.

Hvem kan deltage?
For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år på det tidspunkt, hvor du tilmelder dig konkurrencen. Ansatte i Kapital Partner kan ikke deltage i konkurrencen. Du kan kun deltage én gang i konkurrencen ved at afgive bud på Kapital Partners facebookside.

For at kunne modtage præmien skal vinderen have et depot i et kontoførende institut hvortil aktierne kan overføres.

Hvordan deltager du?
Du deltager i konkurrencen ved 1) at være tilmeldt et af Kapital Partners nyhedsbrev Aktie- og investeringscases og 2) at gætte på værdien af KPNGX-indekset den 23. december 2022 samt anføre hvilken aktie, du vil have for 1.000 kr. af i konkurrenceopslaget på Kapital Partners facebookside.

Du kan altid framelde dig Kapital Partners nyhedsbreve, men du skal være tilmeldt på tidspunktet for kåringen af vinderen.

Kåring af vinderne
Vinderen findes ved den der på Kapital Partners Facebookside har afgivet det rigtige bud eller det tætteste bud på værdien af KPNGX-indekset den 23. december 2022. Såfremt ingen har gættet den korrekte værdi af KPNGX-indekset, er vinderen den, der har afgivet det bud, der er tættest på værdien af KPNGX-indekset. Har flere deltagere sammen vindende bud, er vinderen den, der tidligst har afgivet sit bud.

Vinderne findes den 27. december 2022.

Kan Kapital Partner ikke få kontakt til vinderen, forbeholder vi os retten til at udpege andre vindere efter at have forsøgt at kontakte vinderen flere gange over en periode på minimum 5 hverdage.

Offentliggørelse af og kontakt til vinderne
Vinderen kan offentliggøres på Kapital Partner ved anførelse af navn.

Præmien
Præmien er for op til 1.000 kr. af en valgfri aktie (én ISIN kode) noteret på en af de nordiske vækstbørser (First North Growth Market, NGM MTF, Spotlight Stock Market, Euronext Growth Market Oslo). Præmien er indkomstskattepligtig, og vinderen skal selv angive beløbet på sin selvangivelse.

Præmien er personlig og kan ikke ombyttes til kontanter eller overdrages til andre.

Kapital Partner kan ikke holdes ansvarlig for skader eller tab som følge af konkurrencens præmie.

For at kunne overdrage præmien skal vinderen have et depot i et kontoførende institut hvortil aktierne kan overføres.

Behandling af personoplysninger
Kapital Partner indsamler og behandler de personoplysninger, som du indtaster. Personoplysningerne behandles til brug for gennemførsel af konkurrencen og lodtrækningen.

Hvis du vinder, vil vi også anvende dine personoplysninger til at kontakte dig herom og til at sende dig præmien, ligesom vi kan offentliggøre dit navn.

Kapital Partner behandler også dine indtastede personoplysninger til brug for at kunne sende nyhedsbreve til dig. Du kan til enhver tid framelde dig modtagelsen af nyhedsbreve.

I Kapital Partners Persondatapolitik kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine oplysninger og hvilke rettigheder du har i den forbindelse. Politikken er tilgængelig her.

Øvrigt
Ved deltagelse i konkurrencen tiltræder du nærværende vilkår og betingelser.

Konkurrencen er underlagt dansk ret og eventuelle tvister skal indbringes for Danmarks Domstole.

Kapital Partner forbeholder sig retten til at ændre disse betingelser og til at stoppe konkurrencen, på ethvert tidspunkt uden forudgående varsel eller meddelelse, hvor der er saglige grunde hertil.

Kapital Partner forbeholder sig ret til at ekskludere en deltager fra konkurrencen ved mistanke om snyd, eller hvis deltageren ikke holder sig til konkurrencebetingelserne.

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email