Curasight ventes inden længe at udvide sin pipeline

Curasight aktien

Curasight ventes inden længe at udvide sin pipeline med en hoved- og halskræft indikation inden for uTRACE, som anvendes til cancer diagnostik. Vi estimerer, at denne indikation vil kunne kunne øge værdien af Curasight aktien med DKK 14 baseret på en 25% sandsynlighed for lancering. Det globale markedet for hoved- og halskræft ventes i 2027 at have en værdi på USD 4,5 miaEt potentiale, som vi på nuværende tidspunkt vurderer ikke er indregnet i Curasights aktiekurs. Hermed er Curasight meget tæt på en afgørende værdi trigger: Udvidelse af selskabets pipeline som også reducerer den generelle selskabs risiko. Se eller gense vores webinar, hvor Professor CSO Andreas Kjær bl.a. fortæller om potentialet i indikationen.

Curasight er et klinisk fase II selskab med en teknologi, der er bygget op omkring uPAR receptoren, som er en biomarkør, som udtrykkes i de fleste solide cancerformer. Curasight har udviklet en radiofarmaceutiske platform, der kan benyttes både til diagnostik og til behandling af cancer:  uTRACE – som anvendes til cancerdiagnostik har været anvendt i mere end 400 patienter i en række afsluttede og igangværende investigator-initierede klinisk fase II studier; og uTREAT– som succesfuldt har været anvendt til behandlingen af cancer i translationelle studier.

Der er nyligt offentliggjort positive fase II data fra et investigator-initierede studie med Curasights uTRACE teknologi, som viste et betydeligt potentiale til at blive et værdifuldt fremtidigt værktøj i terapi, planlægning og opfølgning hos patienter med hoved- og halskræft. Resultaterne viste, at patienter med et højt optag af uTRACE har en signifikant dårligere prognose vedrørende tilbagefaldsfri overlevelse, hvilket styrkede virksomhedens tese om uTRACE’s potentiale som et værktøj til at måle canceraggressivitet.

Forskerne på Rigshospitalet udførte også en multivariat analyse med en række almindeligt anvendte prognostiske markører og konkluderede, at kun uTRACE forblev signifikant med hensyn til tilbagefaldsfri overlevelse. Det betyder, at uTRACE ikke kun var meget prognostisk, men også den stærkeste prognostiske markør blandt dem, der var inkluderet i analyse.

Curasight kursudvikling

Se også Curasights investeringscase og værdiansættelse af indikationen her:

www.kapitalpartner.dk/curasight/

www.kapitalpartner.dk/curasight-udvidelse-af-pipeline-med-ny-cancer-indikation-vil-loefte-vaerdien-med-dkk-14-per-aktie/

Se eller gense vores webinar med Professor CSO Andreas Kjær

Vi afholdte i sidste uge et webinar med Professor CSO Andreas Kjær omkring potentialet for Curasight i den kommende hoved- og halskræft indikation. Se eller gense webinaret her: https://www.youtube.com/watch?v=-xBd5fnypBk. Hør bl.a. Andreas fortælle om den videre færd for hoved- og kræft indikationen, risikoen på projektet og partnerstrategi.

Næste Triggere

Vi venter et fortsat positivt nyheds flow fra selskabets pipeline med annoncering af fase IIb data på hjernecancer i uTRACE i Q1’22 og annoncering af en fjerde indikation i uTRACE behandlingen også i Q1’22.

Seneste nyt om Curasight

Se også vores seneste indlæg på Curasight:

Curasight: Udvidelse af pipeline med ny cancer indikation vil løfte værdien med DKK 14 per aktie

www.kapitalpartner.dk/curasight-udvidelse-af-pipeline-med-ny-cancer-indikation-vil-loefte-vaerdien-med-dkk-14-per-aktie/

Curasight: Fokus på pipeline data og strategi update

www.kapitalpartner.dk/curasight-fokus-paa-pipeline-data-og-strategi-update/

Curasight giver mulighed for både diagnostik og behandling af cancer

www.kapitalpartner.dk/curasight-giver-mulighed-for-baade-diagnostik-og-behandling-af-cancer/

Disclaimer

Curasight Investeringscase

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer.
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Curasight Investeringscase

Seneste om Curasight

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email