Curasight sikrer sig endnu en milepælsbetaling fra Curium. Trenden peger opad

Curasight har netop modtaget 2. milepælsbetaling jf. samarbejdsaftalen med Curium. Det sker som følge af, at første patient er indskrevet i deres fase II-studie rettet mod prostatakræft. Curasight har stadig MUSD 69 til gode i potentielle milepælsbetalinger forude. Curasights aktiekurs været under pres år-til-dato, men trenden ser ud til at vende nu og med en kapitalrejsning på vej, kan der være mere i vente.

Ticker: CURAS | Pris: DKK 11,5 | Market Cap.: MDKK 229 | YTD kursudvikling: -35%

Curasight er et klinisk fase II theranostic biotekselskab med en teknologi, der er bygget op omkring uPAR receptoren, som er en biomarkør, som udtrykkes i de fleste solide cancerformer. Curasight opererer inden for diagnostik og behandling (theranostic = therapeutic + diagnostic) af forskellige kræftsygdomme. Selskabet har udviklet en radiofarmaceutiske platform, der kan benyttes både til diagnostik og til behandling af cancer:  uTRACE – som anvendes til cancerdiagnostik har været anvendt i mere end 400 patienter i en række afsluttede og igangværende investigator-initierede   klinisk fase II studier; og uTREAT – som succesfuldt har været anvendt til behandlingen af cancer i translationelle studier.

Kurstriggere og milepælsbetaling fra samarbejdet med Curium for uTRACE i prostatkræft er udløst

Den første patient er blevet indskrevet i Curasights uTRACE fase II-studie i samarbejde med Curium rettet mod prostatakræft. Formålet med studiet er at undersøge Curasights ”first-in-class” PET scanning tracer og dermed udvikle uTRACE som en alternativ løsning til brug af biopsier hos patienter med prostatakræft. Indrullering af den første patient i studiet var den kurstrigger, som var forventet i dette halvår. For resten af året består kurstriggerne blandt andet af kapitaltilførsel og første data fra fase II-studiet. Se alle kurstriggers her.

Indskrivningen af første patient har udløst endnu en milepælsbetaling til Curasight på MUSD 0,5 (MDKK 3,5). Tidligere i år modtog Curasight den første milepælsbetaling som følge af succesfuld GMP-fabrikering, der ligeledes var på MUSD 0,5. Curasights samarbejdsaftale med Curium for udviklingen af uTRACE i prostatakræft kan potentielt udløse op til 70 millioner USD i milepælsbetalinger samt tocifrede royalties på salget i de større markeder. Dermed har Curasight stadig op til MUSD 69 til gode, hvis uTRACE opnår succesfulde fremskridt.

Samarbejdsaftalen med Curium gælder som nævnt kun for uTRACE i prostatakræft. Curasight har derfor fortsat mulighed for at indgå samarbejdsaftaler med uTREAT og uTRACE i aggressiv hjernekræft, hoved- og hals kræft samt brystkræft, hvor Curasight tidligere har gennemført fase 2 studier.

Curasights aktiekurs har været under pres – det ser ud til at vende nu

Det seneste år er Curasights aktiekurs faldet 52% samt 35% år-til-dato. Curasight har leveret på sin guidance, men den mislykkede emission i Q1 har ramt aktien negativt. Aktiekursen er dog allerede oppe 26% siden laveste lukkekurs på kurs DKK 9,10. Med en positiv opadgående trend og mulig succesfuld kapitalrejsning i Q2-Q3, kan der være mere at hente for investorerne både på kort og lang sigt.

Læs mere: Investeringscasen for Curasight

Kursudviklingen det seneste år for Curasight vs. KPHC-indekset

Disclaimer

Curasight Investeringscase

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer.
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Curasight Investeringscase

Seneste om Curasight

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email