Curasight H1 2022: Dialog med Big Pharma-selskaber om strategisk partnerskab

Curasight har netop offentliggjort sin H1 rapport for 2022. Selskabet har en bred pipeline af prækliniske studier på uTRACE for individuelle indikationer samt vigtige kommende data på investigator-initierert uTRACE fase IIb studie i hjernecancer på Rigshospitalet.

Curasight: Ticker: CURAS | Kurs: DKK 14,00 | Market Cap.: DKK 279 mio. | YTD kursudvikling: -50%

Curasight opererer inden for diagnostik og behandling af forskellige kræftsygdomme. Selskabet har udviklet en radiofarmaceutiske platform, der kan benyttes både til diagnostik og til behandling af cancer: uTRACE – som anvendes til cancerdiagnostik har været anvendt i mere end 400 patienter i en række afsluttede og igangværende investigator-initierede klinisk fase II studier; og uTREAT – som succesfuldt har været anvendt til behandlingen af cancer i translationelle studier.

Se Kapital Partners investeringscase på Curasight

Pipelinen udvikles

Man er i mål med rekrutteringsprocessen til det vigtige investigator-initierede fase IIb studie for uTREAT i hjernecancer, og man har qua den opdaterede strategi fra Q2 2022 tilføjet yderligere to indikationer til uTREAT. Den udvidede pipeline var kendt i forvejen, men forventningen er, at cash positionen vil holde et stykke ind i 2023. Det er derfor forventeligt, at selskabet indenfor de kommende måneder vil hente yderligere finansiering.

Oversigt over Curasights pipeline

Mulige partnerskaber er på vej

Curasight er i dialog med flere store farmavirksomheder om mulighederne inden for individuelle cancer indikationer. Sikring af et sådant strategisk partnerskab vil bidrage med dele af den nødvendige finansiering af de meget omkostningstunge og altafgørende fase III studier, som Curasight står over for med uTRACE samt den efterfølgende go-to-market strategi. Partnerskaber vil også inkludere deltagelse i den endelige udvikling af uTREAT inden for selvsamme indikationer som uTRACE. Set i forhold til Curasights nuværende cash position, så vil et strategisk partnerskab være afgørende for strategien, selskabets lovende pipeline samt investeringscasen og aktiekursen.

Kursudviklingen år til dato for Curasight A/S relativt til Kapital Partner Nordic Healthcare Index

Disclaimer

Curasight Investeringscase

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer.
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Curasight Investeringscase

Seneste om Curasight

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email