Curasight fokus på pipeline data og strategi update

Curasight Q3’21 regnskab var som ventet uden de store overraskelser. Dog er det værd at bemærke, at selskabet vil kigge på, hvordan det kan accelerere sin produktudvikling inden for Prostata Cancer. Det sker i Q1’22 hvor Curasight vil komme med en strategi update for accelereret udvikling af uTRACE og uTREAT.

Næste trigger bliver offentliggørelsen af fase 2b data på glioblastom (hjerne cancer), som ventes Q4’21/Q1’22. Markedet for diagnostik af glioblastom i USA og Europa vurderes til at være på EUR 195 mio.

Selskabet har forventeligt finansielle midler til at supportere driften indtil Q4’2023. Vi ser frem mod et spændende nyheds flow i 2022 med bl.a. offentliggørelse af flere data.

Curasight er et klinisk fase 2 selskab, som opererer inden for diagnostik og behandling af forskellige cancer sygdomme. Selskabet har udviklet to radiofarmaceutiske produkter til både diagnostik og behandling af cancer:  uTRACE – som anvendes til cancer diagnostik og uTREAT – som anvendes i behandlingen af cancer.

Curasight har udviklet et stof, som både skal bruges til at diagnosticere og behandle glioblastom. Den centrale funktion ved stoffet er, at det binder sig til en biomarkør, som kun cancerceller danner. Dermed kan der skelnes mellem, hvad der er cancervæv, og hvad der er sundt væv. Det kan bruges til diagnostik i en PET/CT-scanner, og ved at ændre lidt på stoffets peptid, kan produktet anvendes i behandling, hvor der laves en intern bestråling af kræftcellerne, som kan erstatte eksterne stråleterapier.

Disclaimer

Curasight Investeringscase

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer.
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Curasight Investeringscase

Seneste om Curasight

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email