Curasight fokus på pipeline data og strategi update

Del på linkedin
Del på twitter
Del på facebook
Del på email
Del på print

Curasight Q3’21 regnskab var som ventet uden de store overraskelser. Dog er det værd at bemærke, at selskabet vil kigge på, hvordan det kan accelerere sin produktudvikling inden for Prostata Cancer. Det sker i Q1’22 hvor Curasight vil komme med en strategi update for accelereret udvikling af uTRACE og uTREAT.

Næste trigger bliver offentliggørelsen af fase 2b data på glioblastom (hjerne cancer), som ventes Q4’21/Q1’22. Markedet for diagnostik af glioblastom i USA og Europa vurderes til at være på EUR 195 mio.

Selskabet har forventeligt finansielle midler til at supportere driften indtil Q4’2023. Vi ser frem mod et spændende nyheds flow i 2022 med bl.a. offentliggørelse af flere data.

Curasight er et klinisk fase 2 selskab, som opererer inden for diagnostik og behandling af forskellige cancer sygdomme. Selskabet har udviklet to radiofarmaceutiske produkter til både diagnostik og behandling af cancer:  uTRACE – som anvendes til cancer diagnostik og uTREAT – som anvendes i behandlingen af cancer.

Curasight har udviklet et stof, som både skal bruges til at diagnosticere og behandle glioblastom. Den centrale funktion ved stoffet er, at det binder sig til en biomarkør, som kun cancerceller danner. Dermed kan der skelnes mellem, hvad der er cancervæv, og hvad der er sundt væv. Det kan bruges til diagnostik i en PET/CT-scanner, og ved at ændre lidt på stoffets peptid, kan produktet anvendes i behandling, hvor der laves en intern bestråling af kræftcellerne, som kan erstatte eksterne stråleterapier.

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

Tilmeld Dig Kapital Partners Investeringscases

Investeringscases er udarbejdet af Kapital Partners analyseteam. Vi udarbejder investeringscases på selskabs-, markeds- og sektor-niveau.