Kommercielt salg af landbrugsrobotter er i fuld gang – og aktien er billig

Svenske Ekobot AB, der har udviklet en landbrugsrobot, som både kan fjerne ukrudt samt indsamle data om afgrøderne, har netop meddelt, at selskabet har underskrevet endnu en kontrakt om kommercielt salg af deres WEAI-landbrugsmaskine.

En hollandsk kunde har netop foretaget en ordre hos Ekobot til en værdi på ca. SEK 450.000, og slutter sig nu til en lille eksisterende, men voksende kundegruppe. En svensk kunde underskrev i august en aftale med Ekobot til en værdi på ca. SEK 750.000. Begge aftaler er til levering i dyrkningssæsonen i 2023.

Læs også: Ekobot: Exerciseperiode for warrants er begyndt

Med ca. SEK 1,35 mio. i værdi fra de to aftaler, har Ekobot, med kun 2 kunder, en ordrebog svarende til mere end 10% af selskabets markedsværdi. Aktien er nede 78% til dato, og har ikke vist reaktioner på de ellers gode nyheder om kommercielle salg. Den kommende tid er meget vigtig for Ekobot, da yderligere salg samt levering af funktionsdygtige robotter forventeligt vil få indflydelse på aktiekursen. Dertil vil værdien af selskabets produkt blive cementeret i markedet, så snart eksisterende kunder placerer ordre for flere robotter.

Læs hele investeringscasen for Ekobot her

Disclaimer

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer.
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

ekobot Investeringscase

Q&A with EKOBOT’s CEO Erik Jonuks

Afspil video

Seneste om ekobot

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email