EKOBOT: Exerciseperiode for warrants er begyndt

Perioden for udnyttelse af warrants af serien TO2 i Ekobot er i dag begyndt og løber frem til og med 14. oktober 2022. Warrants er ikke optaget til handel.

Svenske Ekobot AB har udviklet en landbrugsrobot, der både kan fjerne ukurdt samt indsamle data om afgrøderne, hvilket bidrager til reducerede omkostninger for landmænd. Selskabet har påbegyndt kommercialiseringen af robotten med salg i Sverige, og vil yderligere øge fokus på salg i Danmark og Holland.

Læs hele investeringscasen for Ekobot her

Exerciseprisen på warrants svarer VWAP (Volume-Weighted Average Price) i perioden fra og med 19. september 2022 til og med 30. september 2022 fratrukket en rabat på 25%. Den endelige pris for exercise af warrants er blevet sat til SEK 2,57 per aktie. Aktien åbnede dags dato i kurs SEK 3,80, men dog med højeste købsordre på kurs SEK 3,01. Ved fuld udnyttelse af de i alt 580.390 warrants vil den teoretiske aktiekurs være SEK 3,59 og den fulde udvandingseffekt være på 14,1%.

I forbindelse med exerciseperioden inviterer Ekobot til investormøder hhv. d. 5. og 7. oktober kl. 12.00. Tilmelding til investormødet kan ske gennem link i pressemeddelelsen.

Læs hele pressemeddelelsen her

Disclaimer

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer.
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

ekobot Investeringscase

Q&A with EKOBOT’s CEO Erik Jonuks

Afspil video

Seneste om ekobot

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email