Børsnotering

Kapital Partner er den førende rådgiver inden for danske venture IPOs, hvor børsnotering foretages som alternativ til få kapital via en ventureinvestering. Med fokus på small og mid cap segementet (markedsværdi typisk under EUR 200 mio.) rådgiver vi om børsnoteringer i og udenfor Norden, børsnotering på de forskellige børser samt børsnotering af ikke-nordiske virksomheder på særligt Nasdaq First North Nordic. Dertil rådgiver vi om emissioner (privatplaceringer og offentlige udbud) for eksisterende børsnoterede virksomheder samt om emissionsgarantier.

Der er stor forskel på kravene og processerne for børsnotering på en EU reguleret børs som f.eks. Nasdaq Main Market og en vækstbørs som f.eks. Nasdaq First North og Spotlight Stock Market. Selskaber, der vælger en vækstbørs, har dertil typisk ikke de samme ressourcer, som selskaber, der vælger en reguleret markedsplads. Kapital Partners erfaring inden for begge segmenter sikrer en succesfuld notering uanset selskabets størrelse og børsplatform.

Vi er den eneste danske og blandt de få nordiske finansielle rådgivere, der laver aktieanalyser målrettet private
Se vores Whitepapers for bl.a. en oversigt over de væsentligste forskelle mellem nogle af de nordiske børser og en beskrivelse af børsprocessen.