Om os – Sådan..

ER VI

Kapital Partner blev etableret med dels en tro på, at der til alle gode virksomheder er investorer og rigeligt med kapital, dels et ønske om, at støtte virksomheders vækstmuligheder gennem kapital, børsnotering, køb eller salg.

Med erfarne og top rated investment bankers stiftedes Kapital Partner derfor med det formål at tilbyde full service og one-stop-shop finansiel rådgivning særligt tilpasset nordiske small og mid caps, herunder assistance i forbindelse med børsnoteringer og venture IPOs.

GØR VI

Vi arbejder altid kundecentrisk. Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes særlige behov og ressourcer for at sikre en succesfuld gennemførelse af enhver opgave og transaktion.

Vi har en effektiv distribution af investeringscases gennem vores store netværk af investorer spændende fra institutionelle investorer over family offices og asset managers til retail investorer.

 

HJÆLPER VI

Vi yder finansiel rådgivning til særligt nordiske SMEs samt ikke-nodiske selskaber, der ønsker at børsnotere sig på Nasdaq Nordic. Vi er Nasdaq Certified Adviser Danmark og Sverige, samt Nordic Growth Market Mentor.

Vi hjælper børsnoterede SMEs med at være synlige over for investorerne gennem Investor relations og market relations services og dermed skabe basis for en sund likviditet i selskabernes aktier og en reel prisfastsættelse af selskaberne.

Vi har en bred sektorerfaring og her assisteret selskaber inden for bl.a. life science, mineraler, fast ejendom, vedvarende energi, finans, teknologi, telecom, B2B og B2C varer og services, SaaS, m.v.

Vi laver aktie- og markedsanalyser med fokus på nordiske small og mid cap investeringcases. Analyserne er primært rettet mod private/retail investorer og har investeringscasen som altoverskyggende centrum. Analyserne distribueres gratis via vores forskellige mediekanaler og -partnere.